关于陕汽控股集团SHACMAN国际学生奖学金获奖人选的公布

发布者:国际教育学院发布时间:2018-12-20浏览次数:47

我院本着公平、公正、公开的原则,根据申请者学习成绩、学术研究能力、评奖评优情况、参加文体活动、社会实践活动情况以及总体在华表现等内容,经过学生申请、学院评审,经陕汽控股集团会议研究决定,刚果(布)马伟等3名学生获 SHACAMAN“实践奖”奖学金,尼泊尔籍留学生阳光等5人获SHACAMAN一等奖学金,乌兹别克斯坦籍留学生伊力哈穆等10人获 SHACAMAN二等奖学金,巴基斯坦籍留学生拉赫曼等2人获SHACAMAN新生奖学金,完整获奖名单见附件。特此公布。

20 students are selected to be the winners of SHACMAN International Student Scholarship based on their outstanding overall performances in study, academic activities, and social activities in China, through a process of applying and evaluation with the principle of fairness, justice and public. Now the winners are listed.

国际教育学院

20181220